Renault Clio 1.5 dCi

Renault Clio 1.5 dCi Wallpaper

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


Crne ženske čizmice sa štiklom

plitke ženske crne čizmice, čizmice
 

 

Crne duboke lakovane čizme
Muške zimske cipele

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


Za jedan evro

96 dinara

Evro je zajednička valuta 12 zemalja članica evropske ekonomske i monetarne unije (Austrija, Belgija, Finska, Francuska, Nemačka, Irska, Italija, Luksemburg, Holandija, Portugal, Španija i Grčka), uvedena 1. januara 1999. godine. (Narodna banka Srbije)
 
1. marta 2002. godine novčanice i kovani novac u evrima su u čitavoj zoni evra postali jedino važeće zakonsko sredstvo plaćanja.

Srednji kurs prema evru 15. maja 2002. godine (kursne liste se na prezentaciji NBS prikazuju od tog dana) iznosio je 60,5535 dinara.
 
Zvanični srednji kurs prema evru 14.12.2009. godine iznosi 95,9315 dinara.

 

 

Budžet za 2010. godinu
Pet stotina razloga za brigu
Za dvadesetak evra...

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


Srpski kroasan sa džemom

kroasan sa džemom, croissant, francusko pecivo od lisnatog testa

Kroasan (fr. croissant - „polumesec”) je francusko pecivo napravljeno od lisnatog testa. U poslednje vreme domišljati kragujevački pekari se ne ustručavaju da podvale i prodaju ovakav „kroasan”, ali u najboljem slučaju ovo može biti nova robna marka - srpski kroasan sa džemom. Proizvod od testa na slici nije kroasan po definiciji i neka, hvala, sa pecivima iz komšiluka sam završio.
 
Ne bi ova krofna zarobljena u telu kroasana bila tako strašna, da već nisam pre par meseci pojeo takav burek sa mesom. Mislim, tako je pisalo na računu. Ako i nagađam da je lisnato testo skuplje od običnog, znam iz iskustva da je obično testo veoma teško obogatiti mesom.
 
I još nešto: mali zalepak u sredini je džem. Obično posle svakog fotografisanja za potrebe reklamnog materijala usledi „preporuka” da takve proizvode „slobodno napunim” kako bi izgledali bogatije i ukusnije. Nije meni problem da u Photoshopu napunim kiflu džemom i eurokremom i sve razumem, visoke poreze i gramzivu državu, tržišnu konkurenciju i svetsku krizu, ali kašika krema više...

Kroasan sa džemom
Jutarnji kapućino

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


Kroasan sa džemom

kroasan sa džemom, croissant, francusko pecivo od lisnatog testa

Jutarnji kapućino

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


SMS spam

Samsung SGH J200

Budi pobednik u trci za sutrasnji, glanc novi FIAT PUNTO!!! POCNI NA VREME! Salji vec sada najmanju jedinstvenu ponudu na 4554! Salji sada, a vozi sutra!!! (sreda, 14. oktobar, 11:40)
Zelis automobil? I to novi? A po najmanjoj mogucoj ceni? Onda si na pravom putu!!! Salji najmanju jedinstvenu ponudu na 4554! NOVI FIAT PUNTO vec veceras!!! (sreda, 14. oktobar, 15:00)
Zvonilo je! Finis trke pocinje! Do novog vlasnika FIATA PUNTO stizemo u 20:00! To mozes biti upravo TI! Salji najmanju jedinstvenu ponudu na 4554!!! SADA! (sreda, 14. oktobar, 18:59)
Ko tebe porukom, ti njega autom! Za danas smo spremili jos jedan NOVI FIAT PUNTO!!! Posalji nam odmah najmanju jedinstvenu poruku na 4554 i pobedi vec veceras! (četvrtak, 15. oktobar, 14:32)
 
Sve ovo je stiglo nekoliko dana kasnije na osnovu jedne jedine moje poruke (prilažem fotografiju kao dokaz)... pokušao sam, učestvovao i odustao. Ali priznajem autoru kampanje da se svojski potrudio. Marketinški stručnjaci znaju da je lakše držati se onoga ko se već polakomio da uzme novog Fiata i zato su ove poruke su savršeno skrojene (rečnik, sugestije, pa i interpunkcija bliska omladini). Mirnije spavam otkad znam da u zemlji postoji neko sposoban da mi sa 140 znakova iz telefona izbije nekoliko desetina dinara. Ali, zašto u svojoj nameri nije uspeo?
 
Jos nije kraj! I sutra imamo nameru da obradujemo nekog novim FIAT PUNTOM! Prijavi se na vreme!!! Salji vec sada najmanju jedinstvenu ponudu na 4554! (petak, 16. oktobar, 08:04)
 
Odgovor je jednostavan... Prešao sam preko preko duševnog bola koji su mi naneli pitanjem da li želim nov automobil, ali ne prelazim preko toga što su me prošlog petka probudili pre jutarnjeg zvona za buđenje. Mogućnost da ponovo učestvujem u ovoj obrnutoj licitaciji je ista kao meni da „već sada u finišu trke po najmanjoj ceni dobijem još jedan „glanc” nov Fiat”. U svemu treba imati meru.

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog