SMS spam

objavljeno 20.10.2009

Samsung SGH J200

Budi pobednik u trci za sutrasnji, glanc novi FIAT PUNTO!!! POCNI NA VREME! Salji vec sada najmanju jedinstvenu ponudu na 4554! Salji sada, a vozi sutra!!! (sreda, 14. oktobar, 11:40)
Zelis automobil? I to novi? A po najmanjoj mogucoj ceni? Onda si na pravom putu!!! Salji najmanju jedinstvenu ponudu na 4554! NOVI FIAT PUNTO vec veceras!!! (sreda, 14. oktobar, 15:00)
Zvonilo je! Finis trke pocinje! Do novog vlasnika FIATA PUNTO stizemo u 20:00! To mozes biti upravo TI! Salji najmanju jedinstvenu ponudu na 4554!!! SADA! (sreda, 14. oktobar, 18:59)
Ko tebe porukom, ti njega autom! Za danas smo spremili jos jedan NOVI FIAT PUNTO!!! Posalji nam odmah najmanju jedinstvenu poruku na 4554 i pobedi vec veceras! (četvrtak, 15. oktobar, 14:32)
 
Sve ovo je stiglo nekoliko dana kasnije na osnovu jedne jedine moje poruke (prilažem fotografiju kao dokaz)... pokušao sam, učestvovao i odustao. Ali priznajem autoru kampanje da se svojski potrudio. Marketinški stručnjaci znaju da je lakše držati se onoga ko se već polakomio da uzme novog Fiata i zato su ove poruke su savršeno skrojene (rečnik, sugestije, pa i interpunkcija bliska omladini). Mirnije spavam otkad znam da u zemlji postoji neko sposoban da mi sa 140 znakova iz telefona izbije nekoliko desetina dinara. Ali, zašto u svojoj nameri nije uspeo?
 
Jos nije kraj! I sutra imamo nameru da obradujemo nekog novim FIAT PUNTOM! Prijavi se na vreme!!! Salji vec sada najmanju jedinstvenu ponudu na 4554! (petak, 16. oktobar, 08:04)
 
Odgovor je jednostavan... Prešao sam preko preko duševnog bola koji su mi naneli pitanjem da li želim nov automobil, ali ne prelazim preko toga što su me prošlog petka probudili pre jutarnjeg zvona za buđenje. Mogućnost da ponovo učestvujem u ovoj obrnutoj licitaciji je ista kao meni da „već sada u finišu trke po najmanjoj ceni dobijem još jedan „glanc” nov Fiat”. U svemu treba imati meru.Svoj komentar napisali su...

  1. 09.02.2010 | 00:40

    E stvarno tim spamom nanose dusevni bol. Treba ih tuziti sto nas podsecaju da nam trebaju glanc nova kola pa makar i Fiat.

Dodaj komentar

Zapamti me