Kroz nebesko prostranstvo

ptice na nebu birds in the sky vrane crows corvus oblaci clouds

High, high, what a feeling to fly
Over mountains and forests and seas
And to go anywhere that I please...
(ABBA, Eagle)

Ptice vrane
Golubovi

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


Ptice vrane

birds in the sky ptice na nebu

Golubovi

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


Veče borilačkih veština u Kragujevcu

Veče borilačkih veština Kragujevac hala Jezero Sportski centar Mladost, Okinawa Karatedo „Kragujevac Dojo”, Sportski klub RYUJIN

Veče borilačkih veština Kragujevac hala Jezero Sportski centar Mladost, Okinawa Karatedo „Kragujevac Dojo”, Sportski klub RYUJIN
 
U nedelju je u Kragujevcu održano šesto Veče borilačkih veština u organizaciji kluba Kraguj. Kragujevačka hala „Jezero” privukla je preko hiljadu ljubitelja rvanja, kik-boksa, karatea, realnog i tradicionalnog aikidoa i japanske umetnosti mačevanja. Najviše simpatija su svakako odneli najmlađi sportisti, a najviše divljenja demonstracije lomljenja drvenih letvi i borbe tradicionalnim samurajskim mačevima - katanama u izvođenju Okinawa Karatedo „Kragujevac Dojo” i Sportskog kluba Ryujin.
 
Izbor iz nekoliko stotina fotografija -> [ Veče borilačkih veština ]

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


Poštanske usluge Pošte Srbije

pošta srbije, poštanska usluga, Man and work 2010

Krajem 2010. godine konkurisao sam za učešće na izložbi fotografija „Čovek i rad 2010” u organizaciji fotokluba iz Bora. Moj prvi konkurs te vrste. Moje fotografije su se, naravno, izgubile u konkurenciji koju je činilo nekoliko stotina fotografa iz celog sveta. Ipak, važno je učestvovati.
 
Organizatori izložbe su posebnu pažnju posvetili izradi kataloga, u kome su nagrađene fotografije verno reprodukovane na kvalitetnom papiru. Svaki učesnik kome su fotografije primljene na žiriranje na kraju dobija katalog, nevezano za to da li je nagrađen ili nije. Elektronsko izdanje kataloga možete preuzeti ovde.
 
Ja sam svoje štampano izdanje kataloga u nedelju ujutru zatekao u poštanskom sandučiću. U veoma jadnom stanju.
 
Javno preduzeće PTT saobraćaja „Srbija” je najstariji saobraćajni infrastrukturni sistem u Srbiji i nesporni lider* na tržištu prenosa pisanih i štampanih” bla, bla, bla... i ostale baljezgarije. Ništa ne menja činjenicu da je poštar buzdovan iz kragujevačke pošte na svaki način pokušavao da nabije katalog u sanduče. Ovo je dno dna.
 
Važno je da u budžetu Republike Srbije ima novca i za nekakvu Republičku agenciju za poštanske usluge, koja se široj javnosti obznanila propisivanjem poštanskih sandučića. Sve ostalo je manje bitno.
 
-----
* „U skladu sa jednim od proklamovanih dugoročnih ciljeva... JP PTT saobraćaja „Srbija” je u protekloj godini učinilo dosta u pogledu popravljanja obrazovne strukture zaposlenih, kao i dodatne napore u stručnom usavršavanju i sticanju novih znanja radnika za pružanje novih usluga korisnicima u predstojećoj liberalizaciji poštanskog tržišta.” Jedva čekam. Liberalizaciju.

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


Posteljina se desila!

sranja se dešavaju shit happened sheet is hepend
 
"Shit happens" u slengu kazuje da život nije savršen. Odnosno, da se sranja dešavaju. Recimo... i kad pišete grafit.


 

Nemam ve 'de
Grafit KG ♥ BG Connection
Volim te, Marija
Grafit Info VHS crew
Grafit 10. VIII '03.

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


Stativ Manfrotto 718B Digi

stativ manfrotto 718B tripod canon 1000D three-way head reversible center column extension
 

Canon PowerShot SX210 IS
Canon EOS 1000D

Nova adresa: gkojadinovic.com/blog


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... 54 55 56  Sledeći»