Poštanske usluge Pošte Srbije

objavljeno 08.02.2011

pošta srbije, poštanska usluga, Man and work 2010

Krajem 2010. godine konkurisao sam za učešće na izložbi fotografija „Čovek i rad 2010” u organizaciji fotokluba iz Bora. Moj prvi konkurs te vrste. Moje fotografije su se, naravno, izgubile u konkurenciji koju je činilo nekoliko stotina fotografa iz celog sveta. Ipak, važno je učestvovati.
 
Organizatori izložbe su posebnu pažnju posvetili izradi kataloga, u kome su nagrađene fotografije verno reprodukovane na kvalitetnom papiru. Svaki učesnik kome su fotografije primljene na žiriranje na kraju dobija katalog, nevezano za to da li je nagrađen ili nije. Elektronsko izdanje kataloga možete preuzeti ovde.
 
Ja sam svoje štampano izdanje kataloga u nedelju ujutru zatekao u poštanskom sandučiću. U veoma jadnom stanju.
 
Javno preduzeće PTT saobraćaja „Srbija” je najstariji saobraćajni infrastrukturni sistem u Srbiji i nesporni lider* na tržištu prenosa pisanih i štampanih” bla, bla, bla... i ostale baljezgarije. Ništa ne menja činjenicu da je poštar buzdovan iz kragujevačke pošte na svaki način pokušavao da nabije katalog u sanduče. Ovo je dno dna.
 
Važno je da u budžetu Republike Srbije ima novca i za nekakvu Republičku agenciju za poštanske usluge, koja se široj javnosti obznanila propisivanjem poštanskih sandučića. Sve ostalo je manje bitno.
 
-----
* „U skladu sa jednim od proklamovanih dugoročnih ciljeva... JP PTT saobraćaja „Srbija” je u protekloj godini učinilo dosta u pogledu popravljanja obrazovne strukture zaposlenih, kao i dodatne napore u stručnom usavršavanju i sticanju novih znanja radnika za pružanje novih usluga korisnicima u predstojećoj liberalizaciji poštanskog tržišta.” Jedva čekam. Liberalizaciju.Svoj komentar napisali su...

 1. 08.02.2011 | 10:52

  Hvala.Pozdrav!

 2. 08.02.2011 | 13:02

  možda je snežilo pa da se ne pokvasi katalog :)

 3. 08.02.2011 | 13:33

  Heh, Miss, nije tako bilo... :)

 4. 09.02.2011 | 12:00

  "Agencija za rasipanje novca poharanog taksom na državni monopol" - U kojoj radi puno veselih partijskih drugova, rodbine, kumova i prijatelja. I dok ide odjavna špica, svi zajedno jezdimo u Evropu... Ili beše u sumrak?

Dodaj komentar

Zapamti me